Even voorstellen, onze nieuwe collega Michelle

Even voorstellen, onze nieuwe collega Michelle

Even voorstellen, onze nieuwe collega Michelle

Creatie Maakt Alles groeit! In oktober is ons team flink uitgebreid. Zo zijn Gwen en Romée ook ons team komen versterken. Deze keer maak je kennis met Michelle.

 

Michelle is sinds oktober aan de slag gegaan als allround marketeer. Michelle: “Na een groot avontuur in Valencia ben ik vanwege de corona crisis teruggekomen naar Nederland. In Spanje zag ik al berichten van mooie projecten van Creatie Maakt Alles voorbijkomen en dacht ik wat lijkt het mij een gaaf bedrijf om voor te werken. Als ik terugga naar Nederland dan neem ik zeker even contact met ze op! Creatie Maakt Alles helpt andere MKB bedrijven met de marketingactiviteiten en dat is wat ik ook graag doe; anderen helpen.

Ik werk nu een maand bij Creatie Maakt Alles en ik heb al aan hele leuke projecten mogen meewerken. Super leuk om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Van creatieve concepten bedenken tot aan social media content maken. Het is zeer divers en dat maakt de baan ook erg leuk en afwisselend!

Naast m’n baan bij Creatie Maakt Alles ben ik vaak ook nog creatief bezig. De ene keer ben ik mijn interieur aan het stylen en de andere keer weer bezig met designen in adobe op de computer. Daarnaast zie je me ook niet vaak zonder mobiel of camera, want ik ben dol op foto’s en video’s maken van interieurs, food, producten en reizen.”