Creatie Maakt Alles breidt verder uit, welkom Fleur!

Creatie Maakt Alles breidt verder uit, welkom Fleur!

Creatie Maakt Alles breidt verder uit, welkom Fleur!

Het is weer tijd voor een voorstelrondje! Fleur is bij ons gestart als junior marketing- en communicatie medewerkster. Vandaag stelt Fleur zich graag aan jullie voor.

Fleur: ”Mijn naam is Fleur van Hamond en ik ben een 20-jarige student. Momenteel studeer ik Commerciële Economie in het tweede jaar. Naast mijn studie wilde ik graag een bijbaan waarbij ik de kennis die ik opdoe bij mijn opleiding kan toepassen in de praktijk. Hierbij was het erg belangrijk voor mij dat deze bijbaan ook te combineren was met mijn opleiding. Al snel kwam ik bij Creatie Maakt Alles terecht. Hier werd ik meteen enthousiast van. Ik kan mijn uren flexibel inplannen en mag diverse werkzaamheden uitvoeren waarbij ik met verschillende collega’s samenwerk. Het team is erg gezellig en ik kan altijd bij iemand terecht wanneer ik vragen heb.

Ik werk nu al een aantal weken bij Creatie Maakt Alles en tot nu toe heb ik al verschillende dingen mogen leren. Het is erg leuk en afwisselend om verschillende opdrachten te mogen uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Ik kijk ernaar uit om hier nog meer te kunnen leren en mezelf verder te kunnen ontwikkelen!”