Breng de marketing van uw MKB bedrijf in een stroomversnelling

Wanneer u het formulier invult, nemen we contact op voor een kennismaking.

U besluit alsnog of u de marketinganalyse à € 749,- wilt ontvangen.

Creatie Maakt Alles is de onafhankelijke partner die deeltijd en flexibel inzetbaar is voor het uitvoeren van marketingactiviteiten voor MKB bedrijven. Met onze marketinganalyse van uw bedrijf geven we een compact en pragmatisch advies om uw marketing in een stroomversnelling te brengen.

De marketing van uw MKB Bedrijf is 

vaak adhoc en niet doelgericht

  • Heeft u al een tijdje geen update meer geplaatst op uw website of social media?
  • Is de laatste nieuwsbrief langer dan 6 maanden geleden verstuurd?
  • Loopt u achter de feiten aan met marketing-acties?
  • Merkt u dat uw klanten vaak niet weten welke diensten u nog meer levert?
  • Zit er geen duidelijke lijn in de uitingen die de deur uit gaan?
  • Is er te weinig tijd voor een goede opvolging na een beurs of uitgevoerde actie?


U bent niet de enige. Wij komen deze vraagstukken bij veel MKB bedrijven tegen. Daar kunt u op een slimme manier iets aan doen!

Herkent u dit?

Deze eenmalige investering maakt een keerpunt in uw marketing met direct toepasbare quick wins.

Eenmalige investering 

van € 749,-     

Wij leveren kwaliteit, daarom doen we maximaal 4 marketinganalyses per maand

MKB Bedrijven waarvoor wij werken

Een maatwerk rapport met direct toepasbare quick wins

Krijg inzicht, advies én quick

wins voor uw marketinginzet

Een consequente inzet van effectieve marketing acties leidt tot rust, overzicht en betere resultaten

  • Geen omkijken meer naar uw social media. De updates zijn wekelijks gepland en voorzien van een professionele uitstraling.
  • Met een opgestelde jaarplanning heeft u overzicht en grip op alle geplande marketingacties. Geen stress of last minute acties meer.
  • Een kort maar effectief onderzoek onder uw doelgroep, maakt uw positionering, communicatieplan en uitingen sterker.

Professionele inzet social media met gemiddeld bericht bereik van 2000. Succesvolle winkelacties met inmiddels meer dan 300 aanmeldingen. Een vaste jaarplanner met marketingacties die intern succesvol wordt uitgevoerd.

Online promotie en bekendmaking van het product appelstroop middels een mini drama serie die meer dan 1 miljoen views opleverde. Inzet van een joint promotie campagne met Farmcamps die 6000 deelnemers opleverde.


Actieve content creatie waarbij wekelijks blogs, updates en artikelen worden gedeeld via online kanalen. Dit levert groei in naamsbekendheid op en intern enthousiasme voor het uitdragen van het merk.

Behaalde resultaten

Wanneer u het formulier invult, nemen we contact op voor een kennismaking.

U besluit alsnog of u de marketinganalyse à € 749,- wilt ontvangen.

Effectieve MKB marketing

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen uw budget en gericht op resultaat.

Wat houdt deze marketinganalyse in?

Een halve dag intern bij uw bedrijf, met direct concrete tipsEen compact A4 rapport (± 5 pagina's)Direct toepasbare quickwins voor verbeteringAdvies voor inzet van verbeterde marketingaanpak voor lange termijn

Bent u nieuwsgierig hoe het binnen uw bedrijf gesteld is met de marketing en of er eventueel verbeterpunten zijn? Laat Creatie Maakt Alles dan de marketinganalyse doen, één dagdeel bij uw bedrijf. U ontvangt een compact en pragmatisch advies over uw marketinginzet, met quick wins en hoe u slim aan de slag gaat voor verbetering.

Dat is dé start voor een marketinginzet met een eenduidige, sterke en werkende communicatie, die bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstelling.

Met de marketinganalyse maakt u het keerpunt!

U zit nog nergens aan vast

Het product appelstroop beter zichtbaar

"Hanneke heeft zich in heel korte tijd eigen gemaakt met ons product stroop en het gevoel bij ons merk Frutesse. Hanneke is in korte tijd een trotse vruchtenbereider van Frumarco geworden. Waar we in het verleden meer ad hoc met onze uitingen bezig waren, zorgt zij nu voor een beleidsmatige aanpak. We hebben nu een duidelijk plan voor de komende periode waardoor we beter zichtbaar en op de juiste plaatsen te zien zijn. Daarnaast past Hanneke zich makkelijk aan, maar is ook duidelijk en direct, waardoor de samenwerking intern en extern makkelijk en vlot verloopt.


Met andere woorden een aanrader voor MKB bedrijven die vooruit willen."


~ Paul Visschers, Directeur Frutesse Fruitstroop

"Hanneke kwam op ons pad via een wederzijdse zakenrelatie. Ik wilde graag onze afdeling sales en marketing nieuw leven in blazen omdat een nieuw iemand daar de leiding kreeg, en omdat met zowel eigen winkels als verkoop aan bedrijven soms niet duidelijk was hoe bepaalde zaken het best opgepakt moesten worden. Ook is er met social media zoveel veranderd de laatste paar jaar, dat enige hulp met het opnieuw optuigen van deze afdeling gewenst was."


"Vanaf dag 1 klikte het prima tussen Hanneke en eigenlijk iedereen. Op een praktische manier weet Hanneke onze eigen mensen te stimuleren en motiveren zodat zij er zelf mee aan de slag kunnen. Er is een prachtige samenwerking ontstaan waarbij steeds meer ideeën vanuit ons bedrijf komen, en dat was net de bedoeling. Hanneke: dank voor je pragmatische manier van werken: dat past fantastisch bij ons!"


~ Bas Vermeulen, Directeur Vermeulen & Den Otter

De marketingafdeling opgezet

Wat klanten vertellen...

Direct contact
Direct contact

Wanneer u het formulier invult, nemen we contact op voor een kennismaking. U zit nog nergens aan vast.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de marketinganalyse precies in?

Creatie Maakt Alles komt een halve dag bij uw bedrijf intern om te inventariseren. Door in gesprek te gaan met u als ondernemer en eventueel met andere medewerkers die van belang zijn. Wij bekijken alle uitingen die uw bedrijf momenteel inzet en welke marketing- of advertentie acties uw bedrijf doet. Op basis van deze input wordt een compacte feedback met advies en quick wins uitgewerkt. Met dit rapport kunt u zelf aan de slag, of kunt u extern hulp inschakelen, om uw marketing te verbeteren.


Waarom kost de marketinganalyse € 749,-?

De marketinganalyse geeft u waardevolle input over uw bedrijf. Het is geen standaard rapport, maar maatwerk. Op basis van de omstandigheden binnen uw bedrijf schrijft Creatie Maakt Alles een maatwerk advies. De quick wins die hier uit voort komen leveren u direct resultaat op en zijn meestal direct toepasbaar.


Wij hebben een medewerker voor marketing zitten. Bijt dit elkaar dan niet?

Nee hoor! Creatie Maakt Alles werkt zelfs graag samen met interne marketingmedewerkers. Het is een voordeel voor uw bedrijf. Omdat we kunnen schakelen met mensen die dezelfde taal spreken. Het adviesrapport kan een mooie leiddraad zijn.


Wij zijn veel te druk om ons bezig te houden met marketing. Hoe passen we dit in?

Creatie Maakt Alles plant de halve dag inern bij uw bedrijf wanneer het u goed uitkomt. Het adviesrapport komen we ook op afspraak met u bespreken. Bij de uitvoering ervan kan Creatie Maakt Alles u helpen, dan heeft u er geen omkijken meer naar.


Is de marketinganalyse gericht op ondernemers in een specifieke branche?

Nee hoor! Deze marketinganalyse is interessant voor elke MKB ondernemer. Creatie Maakt Alles heeft ervaring in vele branches (bouw, industrie, food, financiële dienstverlening, retail enz). Door deze ervaring raken wij nooit 'blind' en worden we juist dagelijks geïnspireerd met mogelijkheden.

Wij nemen eerst contact met u op, u zit nog nergens aan vast.