Maak kennis met onze nieuwe collega Joyce

Maak kennis met onze nieuwe collega Joyce

Maak kennis met onze nieuwe collega Joyce

Zoals velen uit ons netwerk inmiddels weten werkt Creatie Maakt Alles voornamelijk met een team van flexibel inzetbare collega’s: co-workers. Daarnaast groeit het team per 1 augustus ook met een vaste collega in dienst. Wij stellen graag aan je voor: Joyce Klumpers.

Ze is een allround marketeer met vormgeving-skills. We hebben al vaak gemerkt hoe handig het is wanneer een marketeer een uiting ook zelfstandig kan maken óf heel gericht de briefing en communicatie met een co-worker grafisch vormgeving kan doen. Dat heeft Joyce in huis. Ze is organisatorisch sterk en gaat een uitdagende vraag of opdracht niet uit de weg. Wij zijn blij met haar komst en kijken er enorm naar uit om samen te bouwen aan Creatie Maakt Alles.

Joyce: “Graag stel ik mijzelf voor, ik ben Joyce Klumpers. Na mijn opleiding 2D en Multi media vormgeving bij SintLucas besloot ik aansluitend de HBO opleiding Media en Entertainment Management in Rotterdam te volgen. Mijn scriptie voor MySpace was toen al de eerste stap naar het vak marketing.”

“Na mijn studies heb ik een reis gemaakt naar Australië, mijn droom achterna. Het reizen ben ik hierna blijven doen, maar altijd in combinatie met een baan. Zo heb ik afgelopen jaren mijn marketing en communicatie- ervaring gedeeld binnen B2B en B2C bedrijven. Ik heb in dienstverband en als ZZP’ er gewerkt voor bedrijven en organisaties in de stadspromotie, maatschappelijke dienstverlening en ledverlichting.”

“Bij Creatie Maakt Alles ga ik Hanneke ondersteunen bij de dagelijkse marketing vraagstukken en lopende projecten. Naast grafisch werk hoop ik ook gave acties te mogen opzetten waarbij mijn creativiteit los gaat.”

Groet,
Joyce Klumpers
joyce@creatiemaaktalles.com