Geen tip, maar de vraag om getipt te worden

Geen tip, maar de vraag om getipt te worden

Wat mij ontzettend veel positieve energie geeft in mijn werk is om in gesprek te zijn met MKB ondernemers. Ik durf inmiddels wel te stellen dat ik goed ben in ideeën aandragen, of mooier gezegd: om waarde toe te voegen. Bij een vraagstuk, in een kennismaking, voor een (de)briefing of bij een voortgangsgesprek. “Wat een goed idee”, krijg ik keer op keer terug als feedback. En zo kwam ik op het idee om hier meer mee te doen. Praten met ondernemers, over hun marketinginzet of vraagstuk. Wat kan beter, anders of slimmer.

Ik ga een test doen. De komende twee maanden zou ik graag twee keer per week met een ondernemer of marketingverantwoordelijke in gesprek komen. Misschien ken jij wel iemand waarvan je denkt » daar moet Hanneke beslist een keer aan tafel. Hier is de kans, ik bied het nu aan. Komt er nu iemand bij je op? Dan mag je me gerust tippen of in verbinding brengen. Graag zelfs 🙂

Groet,
Hanneke Pepers

Tel.: 06 52 44 79 51
E-mail: hanneke@creatiemaaktalles.com