Bij Creatie Maakt Alles is ‘anders’ maar heel normaal.

Bij Creatie Maakt Alles is ‘anders’ maar heel normaal.

Bij Creatie Maakt Alles is 'anders' maar heel normaal.

Werken bij Creatie Maakt Alles is anders dan ‘normaal’. Misschien moeten we onze naam in dit kader wel omdopen naar Creatie Maakt Alles Anders. Bijna(!) 10 jaar geleden is Creatie Maakt Alles ontstaan, met als doelstelling dat we de deeltijd marketingafdeling voor mkb-bedrijven zijn. Dat doen we locatieonafhankelijk. Dat betekent dus dat we een remote bedrijf zijn, waarbij iedereen vanuit zijn eigen locatie of bij de klant aan het werk is.

Iedereen die bij ons in dienst komt ontdekt voor zichzelf of dit bij hem/haar past. Je komt naar kantoor wanneer jij dat wilt. Je werkt op de tijden die voor jou het beste uitkomen. Er wordt wel een leveringsprestatie van je verwacht. Wat me vrij logisch lijkt. Want wanneer we onze mensen niet aan het werk zien, dan moeten we zien wat er wordt geleverd. En dat is waar we onze specialisten op beoordelen. Het vertrouwen is hoog. De verwachting ook 😉

Inmiddels is dit een cultuur die bij ons de normaalste zaak van de wereld is (en dus helemaal niet anders). Maar iedere keer wanneer er een nieuwe collega aan boord komt, dan hoor en proef ik de vraag ‘Gaat dit wel bij mij passen’. Nou daar kom je maar op één manier achter. En dat is door het samen te proberen.

Zo hebben we een mooi gemêleerd team opgebouwd. De één is moeder van twee jonge kinderen en plant haar uren perfect rondom het schema daarvan. De ander onderneemt er nog naast. Enkele studenten werken bij ons naast hun studie. En weer iemand anders woont wat verder weg, maar kan op deze wijze toch bij ons in dienst zijn. Een baan waar anders niet op gesolliciteerd zou worden.

Geloof me. Het is ons niet aan komen waaien. We hebben aardig wat barrières genomen om dit allemaal goed georganiseerd te krijgen. Maar een tikkeltje trots op ons eigen ‘normaal’ ben ik inmiddels wel. Dat is dan ook een mooi moment om het vertrouwen in mijn prachtige team uit te spreken en te delen.

Super bedankt voor jullie betrokkenheid en dat jullie mee bewijzen dat een team op afstand écht een team kan zijn: Karin de Keijzer, Gwen Goevaerts, Dorien van der Elst, Jeannot Heeren, Marcel Wiegerinck, Jeske van Rede, Elske Van Rijssel, Henk Schipper, Zohar Paz, Yvonne Schellekens, Amanda Assenberg – van Aalsburg, Kelly Van Es – Karhof, Annelies Vos, Lars Lenkens, Renée Klumper.

In de reeks van ‘anders is voor ons maar heel normaal’ zal ik de komende tijd meer voorbeelden met je delen. Zo krijg je echt een kijkje in onze cultuur (op afstand, maar toch heel dichtbij).

 

info@creatiemaaktalles.com | 06-52447951